OPEN HUIS za. 18 MEI van 11 tot 15 uur

7 mei 2019

PERSBERICHT

OPEN HUIS bij de nieuwe praktijk voor Body Stress Release in Marknesse

Op 18 mei is er van 11 tot 15 uur een open huis aan de Ds. Bleekerstraat 7 te Marknesse. Het adres wat vele Marknessenaren kennen van Simone’s Hairfashion. Na een rigoureuze verbouwing door Poppema Bouw is hier het nieuwe onderkomen ontstaan voor Kuma de Korpo, de praktijk voor Body Stress Release in Marknesse. Simone is echter niet verdwenen uit het pand, zij is bereikbaar via de zij-ingang aan de Pastoor Weijsstraat. Ook in haar vernieuwde kapsalon kan tijdens het open huis een kijkje worden genomen.  


Sonja Kamminga, inmiddels al meer dan 10 jaar bekend in Kraggenburg en Marknesse met haar praktijk voor Body Stress Release, is trots op het mooie pand met maar liefst drie praktijkruimten. Haar collega’s zijn mee verhuisd naar de nieuwe praktijk.   


Body Stress Release (BSR) is een gezondheidstechniek die zich richt op het herstel van het zelfgenezend vermogen. Dit door het, middels het geven van lichte impulsen met de hand/duim, uitnodigen van het lichaam om het teveel aan spierspanning in de dieper gelegen spieren weer los te laten. Het teveel aan spanning in deze spieren wordt veroorzaakt door fysieke, emotionele (mentale) of chemische overbelasting van het lichaam. Vaak gaat het om een combinatie van die drie en is er sprake van jarenlange overbelasting, maar het kan ook acuut veroorzaakt worden door een ongeluk of heftige emotionele gebeurtenis of iets dergelijks. De daarop volgende spierreflexen zorgen voor een teveel aan spanning, bewegingsbeperking, ongemak of klachten van allerlei uiteenlopende aard. Deze spanning kan al vanaf jonge leeftijd, bv geboorte bij baby’s, ontstaan.  


Op 18 mei kunnen de diverse ruimten in het gebouw bekeken worden. Er wordt uitleg gegeven over BSR. Bestaande klanten kunnen een korte release krijgen en geïnteresseerden kunnen zich laten testen, en een korte toelichting op de gemeten spanning in hun lichaam krijgen. Natuurlijk wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd. U bent van harte welkom op deze dag tussen 11 en 15 uur. Natuurlijk kunt u ook buiten deze dag om telefonisch informatie krijgen of een afspraak maken.  

 Ons telefoonnummer blijft 0527-852290. Meer informatie kan ook verkregen worden op onze website www.bsr-marknesse.nl.