Yes!!!! wij mogen woensdag 3 maart weer open.

24 februari 2021

Wij zijn heel blij u weer te mogen ontvangen in onze praktijk. 


Als u nog geen afspraak heeft gemaakt en deze wel graag wilt maken kunt u dit op de volgende manieren doen:

1. U kunt via de site zelf een afspraak inplannen. Onderstaand vind u de uitleg hoe u dit via de site kunt doen.

2. U kunt ons een mail sturen waarin u vraagt om een afspraak. Als u uw telefoonnummer in de mail zet bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

3. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Krijgt u het antwoordapparaat zou u dan duidelijk uw naam en telefoonnummer willen achterlaten? Dit omdat wij geen nummerherkenning hebben.

Wij hopen u natuurlijk (met het in acht nemen van de huidige coronaregels) snel weer te kunnen helpen.Vervolgafspraak plannen:

Cliënt:

1. Via VERVOLGAFSPRAAK PLANNEN/WIJZIGEN kom je op de cliënt login pagina terecht.

2. Hier vul je je geboortedatum in (dd-mm-jjjj) je postcode (cijfers en letters) en je pincode (krijg je binnen via de mail) en klik op inloggen. Vervolgens zit je in je eigen persoonlijk overzichtsscherm.

3. Via de knop Nieuwe release plannen kom je in de praktijkagenda.

4. Klik op de knop 'Nieuwe release plannen'

5. Klik op 'vervolgafspraak 30', dan wordt het overzicht met data en de agenda op die dag zichtbaar.

6. Kies een datum en kijk aan de rechterkant (via mobiel scroll naar beneden) welke tijdsblokken nog beschikbaar zijn. Er wordt al een suggestie gedaan door de software. Wil je een andere mogelijkheid (witte vlakken zijn beschikbaar, grijs is bezet) klik op die regel en de afspraak verplaatst zich.

7. Klik rechtsboven het scherm (via mobiel onderaan) op: 'Releases opslaan'

8. Vervolgens is de release opgeslagen en kun je weer uitloggen. Let op; de afspraak is nu onder voorbehoud gepland. Wij krijgen een melding van de afspraak en zullen deze bevestigen. Als de afspraak is bevestigd ontvang je een e-mail met bevestiging.Afspraak Wijzigen:

Mocht de gekozen datum toch niet uitkomen is het mogelijk de afspraak te verplaatsen of te annuleren. Dat doe je door naar de overzichtspagina te gaan (nadat je ingelogd bent). Klik bij de afspraak op verzetten, of op annuleren.

Indien je gaat verzetten, kom je weer in de agenda terecht en kan je de afspraak verplaatsen naar een andere datum of tijd, indien beschikbaar.

Indien je annuleert, let er dan op dat je minimaal 48 uur van tevoren de afspraak kan annuleren. Het liefst eerder. Indien je binnen 48 uur wilt annuleren is dat op deze manier niet meer mogelijk en zal je contact op moeten nemen met de praktijk.