Man, 61 jaar, pijn aan nek, rug en enkels

Klachten:

pijn aan nek, rug en enkels

Ik heb mijn hele leven in de landbouw gewerkt, en nog, voornamelijk mijn spieren hebben dat niet altijd gewaardeerd., voornamelijk in het najaar en de wintertijd.

Ik ben altijd op zoek geweest naar een therapie die zou helpen, heb ze allemaal wel gehad, heeft wat gekost maar je moet wat, maar een echt afdoende heb ik nooit gevonden. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ze mij wel op de been hebben gehouden, maar de laatste paar jaar werd het er niet beter op, en begon ik me wat zorgen te maken, omdat de wervels steeds korter op hun plaats bleven, en dat geeft veel ongemak!

Ook had ik last van de ischiaszenuw in mijn linkerbeen, deze zat 10 weken in de knel en ik kon bijna niet zitten, en niemand kon het oplossen.

Toen heb ik kennis gemaakt met BSR.

Na drie releases was de pijn over en ook de andere problemen lossen zich in sneltrein vaart op, dat wil niet zeggen dat ik al klaar ben, maar ik ben zeer tevreden en verlost van een hoop pijn, daardoor gaat het werk ook veel makkelijker.

Ik heb zeer veel vertrouwen in deze techniek, ik voel me vrijer en soepeler alles gaat veel vlotter en ik denk dat ik na ongeveer 30 jaar kan spreken van een ommekeer die niet meer verwacht was.